M. 06 30 73 39 15 info@hendriksstonecare.nl NL taalDE taal

IMPREGNEREN NATUURSTEEN


Een mooie natuursteen vloer blijft mooi door het te laten impregneren door Hendriks Stonecare. Met het impregneren van een natuursteen vloer wordt er een beschermende toplaag aangebracht. Door het gebruik van onze best passende en speciale impregnatiemiddellen wordt uw natuursteen waterafstotend en beschermd tegen indringen van alle soorten vet, vuil en vocht. Hierdoor wordt uw natuursteen gebruiksvriendelijker en is het uiteindelijk makkelijker te onderhouden.

Het is mogelijk om te kiezen voor impregnatie die alleen voor een beschermlaag zorgt. En het is ook mogelijk dezelfde beschermlaag te krijgen met een kleurverdiepend of een zijdeglans effect. Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit producten van Moeller Stonecare voor het beste resultaat.
 

Hendriks Stonecare, dé specialist in natuursteen impregneren ter bescherming van uw vloer


Impregneren natuursteen regio ‘s-Heerenberg, Doetinchem, Zutphen, Enschede, Arnhem en Nijmegen.

Graag geven wij u persoonlijk advies, waarbij onze vakkennis tot uw beschikking staat. Neem gerust contact op, wij helpen u graag.
 
content 02 onderhoud keramische vloeren hendriks stonecare kitwerken sheerenbergcontent 01 onderhoud keramische vloeren hendriks stonecare kitwerken sheerenbergcontent 03a onderhoud keramische vloeren hendriks stonecare kitwerken sheerenbergcontent 04 onderhoud keramische vloeren hendriks stonecare kitwerken sheerenberg