M. 06 30 73 39 15 info@hendriksstonecare.nl NL taalDE taal
Header afbeeldingHeader afbeeldingHeader afbeeldingHeader afbeelding
SPECIALIST IN REINIGING EN ONDERHOUD VAN NATUURSTEEN EN TEGELS

ONZE DIENSTEN


Hendriks Stonecare uit ‘s-Heerenberg is specialist in het reinigen, polijsten, impregneren en onderhouden van natuursteen (binnen en buiten), keramische vloeren, terrassen en tegelvloeren. Ook zijn wij dé professional in afdichtingsoplossingen en verrichten we kitwerk in nieuwbouw, renovatie en onderhoud.
 
Bij Hendriks Stonecare gaan vakmanschap en zorg hand in hand waardoor uw vloer, terras en kitwerk weer tot hun volle glorie komen. Ontdek de kwaliteit en veelzijdigheid van onze diensten.
 

Reinigen & onderhoud natuursteen binnen en buiten


Wilt u uw natuursteen binnen of buiten professioneel laten reinigen of polijsten? Reken dan op Hendriks Stonecare. Met jarenlange expertise in reiniging, onderhoud, reparatie en renovatie, brengen we uw natuurstenen vloer weer tot leven. Onze behandelingen verwijderen doffe plekken, kalkaanslag en krassen, en laten uw vloeren glanzen en stralen als nieuw!
 

Reinigen & onderhoud keramische vloeren


Van reiniging tot reparatie en renovatie, wij zorgen voor een glanzend, stralend resultaat dat uw keramische vloer verdient. Met ons gespecialiseerde onderhoudswerk zorgen de experts van Hendriks Stonecare ervoor dat uw vloer er altijd op zijn best uitziet!
 

Impregneren van natuursteen


Bescherm uw natuursteen binnen of buiten tegen water, vuil en vocht door het te laten impregneren door de professionals van Hendriks Stonecare. We creëren een waterafstotende toplaag die uw vloer gebruiksvriendelijker maakt en gemakkelijker te onderhouden.
 

Onderhoud van buitenterrassen


Geef uw terrasvloeren de zorg die ze verdienen met de onderhoudsdiensten van Hendriks Stonecare. Wij bieden professionele reiniging en bescherming voor vloeren van natuursteen en alle andere materialen, zodat u het hele jaar buiten kan genieten van een schitterende vloer.
 

Kitwerken


Hendriks Stonecare is uw specialist in kitwerken voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Van keukens, badkamers, vloeren, kozijnen tot zwembaden, wij zorgen voor vakkundig afgedichte voegen die duurzaamheid en esthetiek combineren. Met onze uitgebreide ervaring en hoogwaardige producten kunt u rekenen op perfect uitgevoerd kitwerk. 
 

Reken op ons vakmanschap


Wilt u uw natuursteen binnen of buiten laten reinigen, polijsten of impregneren? Of heeft uw keramische vloer, terras, tegelvloer of kitwerk onderhoud nodig? Laat het over aan de experts van Hendriks Stonecare uit ‘s-Heerenberg. Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak of offerte.
 
Wij zijn actief in heel Oost- en Midden-Nederland, waaronder Doetinchem, Didam, Ulft, Terborg, Zevenaar, Varsseveld, Lichtenvoorde, Groenlo, Aalten, Winterswijk, Ruurlo, Borculo, Zutphen, Enschede, Arnhem, Nijmegen en de regio Utrecht.